För ett hållbart båstad & bjärehalvöN

Tillsammans gör vi Båstad & Bjärehalvön hållbart!

För oss på Båstad Turism och Näringsliv är hållbarhetsarbetet av största vikt. Vi har en alldeles underbar destination, människor och fantastiska företag att värna om. Vi vill vara med och skapa ett framtida hållbart Båstad.

För att underlätta och möjliggöra för alla företag att arbeta hållbart har vi tagit fram en del material som vi hoppas kan bidra till en hållbar näringslivsutveckling.

Vi hoppas att du och ditt företag vill vara med oss på denna resa!

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Skäddarsydd hållbarhets coachning med experten

Nu finns det möjlighet för företag på Bjärehalvön att få individuell coachning inom hållbarhet med experten
Simon Strandvik från Greentime.

Anmälan skickas till simon.strandvik@greentime.se
Observera att det är först till kvarn som gäller!

Webbutbildning i hållbarhet del 1

Play Video

Webbutbildning i hållbarhet del 2

Play Video
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD