Utställare Jobbåstad24

Jobbåstad24

Nya jobbmöjligheter!

Utställare

Jobbåstad24 vänder sig till verksamheter som har ett aktuellt rekryteringsbehov, där det finns tjänster att söka. Rekryteringsbehovet kan innebära tillsvidareanställningar, tidsbegränsade anställningar, vikariat och sommarjobb. Arbetsgivare får möjlighet att presentera era verksamheter och attrahera nya medarbetare. Ni som är utbildningsanordnare kan berätta om era utbildningar för att attrahera nya studenter. 

Besökarna på mässan söker nya vägar framåt i form av jobb och/eller utbildning och vill lära känna företag, branscher och vilka möjligheter det finns med studier.

NYHET! Vi testar en helt ny plats för vår mässa precis vid tågstation och busshållplats i Båstad.

Information

När: Onsdag den 28 februari 2024

För vem: Företag och verksamheter med rekryteringsbehov samt utbildningssamordnare.

Var:Båstad Padel, Stationstorget 5

Öppettider för besökare: Kl. 14:00-16:00

Inflytt för utställare:  Från kl. 11:30, kl. 13:30 behöver er monter vara helt i ordning.

Kompetensförsörjning sträff: Kl. 12.15 -13.30 har vi en träff med fokus på KOMPETENSFÖRSÖRJNING i Båstads kommun. Det blir en timme med korta föredrag och diskussioner tillsammans med utbildningssamordnare och inbjudna gäster från näringslivet.

Vi bjuder på lunch, länk till anmälan!

Monterarea:  2X2m

El: Har ni anmält att ni är i behov av el vid er monter, finns det anslutningsmöjlighet i närheten av er plats. Ta med en förlängningskabel på 5–10 m och förgrenare om ni anmält att ni önskar el.

Bord: Ni tar med ett eget bord till mässan. Meddela oss om ni inte har möjlighet att ta med något bord så försöker vi lösa ett bord till er. 

Klä er varmt: Det kan bli aningen kallt i hallen under mässan. Ta gärna med en extra tröja.

Intervjuer på plats: En trappa upp finns bord och stolar om ni vill passa på att prata lite mer med en kandidat under mässan.

Utflytt för utställare: Kl. 16:15, när mässan stängt.

Parkering: Finns inom gångavstånd

Anmälan: Är ni intresserade av att delta som utställare så hör av er till oss.

Utställaravgift: Gratis. I priset ingår utställaryta och gratis wifi

Arrangör: Jobbåstad24 är ett samarrangemang mellan Båstads kommun, Båstad Padel  STATIONSTORGET och Båstad Turism & Näringsliv.

Kontakt: Vid frågor går det bra att kontakta Erik Jansson (Arbetsmarknadsenheten) erik.jansson@bastad.com eller  Pathricia Hansson (Båstad Turism & Näringsliv) pathricia.hansson@bastad.com

Skoskydd: Sjävla utställarytan är inne på padelbannorna som är känsliga därför erfodras det att man har apassade skor för inomhusbruk eller använder skoskydd. Har ni inte själva skodkydd så finns det på plats. 

Marknadsföring

Bild att använda för marknadsföring i sociala medier, klicka på bilden för att göra den större och högerklicka sedan för att spara.