That's so Båstad

- ingen vanlig värdskapsutbildning

Play Video

För vem?

ALLA som bor, verkar lever i Båstad ska se filmen. Här får du veta det viktigaste av allt – Båstads historia, Båstads näringsliv, Båstads besöksmål och det vi kallar Båstad andan.  Tillsammans skapar vi Värdskap i Världsklass och oförglömliga upplevelser för både våra besökare men också oss lokalbor emellan. Värdskap är en USP (unique selling point) för Båstad & Bjärehalvön! 

Hur?

STEG 1: Titta på filmen!  Ta med kollegor, klassen och alla du känner – alla ska se den! 

STEG 2: Diskutera!
– Gå igenom värdskapets 10 budord, ”värdskapsprotokollet” efter ni sett filmen. Prata om varför det är viktigt och vilken skillnad ett gott värdskap kan göra. 

– Prata om Båstads historia – vilken ”story” tycker ni är mest intressant. Hur kan ni använda er av dem? 

– Vilket smultronställe skulle du/din personal tipsa om?

STEG 3:  Beställ vårt kostnadsfria värdskapskit som innehåller en affisch till personalrummet, 5 pins, ubildningsflyers. Om ni önskar fler än 5 pins finns möjlighet att beställa ytterligare till självkostnadspris. 

STEG 4:
 Vill du trycka egna t-shirts eller annat profilmaterial med loggan That´s so Båstad eller I´m so Båstad. Maila kitt.granvide@bastad.com för originalfil. 

STEG 5:  DELA DELA DELA Till alla ni känner! 

Facebook

Värdskapets 10 budord

01. I Båstad hälsar vi på varandra

02. Vi slänger inte skräp omkring oss

03. Glöm aldrig vikten av ett leende

04. I Båstad ger vi det lilla extra och överraskar

05. Tipsa om varandra

06. Skapa positiva upplevelser för gästen

07. Möt blicken med kunder och gäster

08. Hjälp folk och tipsa om de ser osäkra ut

09. Alla är välkomna

10. Kan man inte svaret tar man reda på det och återkopplar

Beställ ett värdskapskit

Företag *
Adress *
Faktureringsuppgifter *
Namn *
E-postadress *
Telefonnummer
Paket *
Summa
0.00
kr
Godkännande av villkor *
14 dagars ångersrätt gäller för beställning, krävs direkt kontakt med oss via mejl eller telefon. Du går också med på att uppgifterna i formuläret kan lagras utifrån GDPR.
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD