Av samma anledning som det finns mer kunskap utanför utbildningsvärlden än inom den, precis som det finns fler idéer utanför företaget än inom det. Av samma anledning tror vi på Bjäre Kraft på utveckling tillsammans med omvärlden. Så kan vi utveckla oss själva och företaget genom att vara relevanta för våra kunder över tid. Därför behöver vi vara nyfikna på och ständigt lära oss av människor och verksamheter runtomkring oss. Tillsammans är vi bättre!

Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen. Båstad Turism och Näringsliv ger Bjäre Kraft lokala mötesplatser och nya möten med lärande som annars inte hade uppstått. Man adresserar aktuella frågor mellan det offentliga, näringsliv, skola och civilsamhället, vilket ger oss möjlighet till inspiration och ny kunskap.

Och, inte minst, man arbetar målmedvetet, på ett ödmjukt och inspirerande sätt som gör det enkelt och roligt att vara med och utvecklas.

– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD