Näringslivsträff - exklusiv förtur och mingel på Vinter på Norrviken

När mörkret närmar sig välkomnar vi dig, som är medlem hos oss, in till Norrvikens trädgårdars gnistrande värld. Vi bjuder på mingel, tilltugg, underhållning och inspiration innan Vinter på Norrviken slår upp grindarna för säsongen.

Vinter på Norrviken är en härlig blandning mellan tonsatta ljusinstallationer och rörliga inslag.

Exklusivt för medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv.

Observera att evenemanget har ett begränsat antal platser

Program

15:15 Samling vid ordinarie entrén och gemensam promenad till Victoriahuset.

15:30-16:30 Mingel, tilltugg, underhållning och inspiration.

16:30 Fri utforskning av parken och Vinter på Norrviken

Arrangör:

Anmälan

Sista anmälningsdag fredag 24/11

Anmälan är nu stängd

Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 500 SEK tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD