Kokbok

THE CULINARY WONDERS OF BJÄRE PENINSULA

- en smakfull resa genom den fantastiska matkulturen på Bjärehalvön!

Möt människorna, maten och de mest magiska platserna på Bjärehalvön i denna hyllning till Båstad & Bjärehalvön, fylld med autentiska recept, vackra bilder och berättelser från våra lokala mathantverkare och producenter.

Med denna vackra kokbok vill vi stärka Båstad & Bjärehalvön som en ledande gastronomisk destination, skapa nya samarbeten och lyfta lokala unika smaker och produkter.

Med den framstående kocken Titti Qvarnström som projektledare vill vi skapa boken som finns på allas bord 2025 och med ditt stöd blir du inte bara en del av denna kulinariska resa, utan också en viktig ambassadör för Båstad och Bjärehalvön.

Förbeställ din kopia idag och låt dig förföras av smakerna och berättelserna från vår unika region!

Hardcover, 100 sidor, coffeetablebook.

Specialpris för dig som förbeställer: 349 kr ex moms.
Vi önskar debitera 50% under augusti 2024 för att möjliggöra finansiering.
Slutfaktura skickas efter leverans.

Kokboken kommer tas fram under förutsättningen att totalt 1 000 förbeställningar görs.

Beställningsformulär

Antal böcker *
Företagsnamn *
Kontaktpersson *
E-postadress *
Telefonnummer *
Fakturaadress *
Summa
0.00
kr ex. moms
Godkännande av villkor och GDPR *
50% av beloppet debiteras i augsuti 2024. 14 dagars ångersrätt gäller för beställning, krävs direkt kontakt med oss via mejl eller telefon. Du går också med på att uppgifterna i formuläret kan lagras utifrån GDPR.
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

Sportshopen i Båstad
”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD