Yrkescafé

Brinner du för ditt jobb och vill inspirera ungdomar? 💡
 
Vi kommer att ha något som kallas för Yrkescafé för åk 8-elever i Båstads kommun. Till Yrkescaféet kommer personer med olika yrken och först låter vi eleverna gissa vem som jobbar med vad, spännande!

Sen sätter sig yrkespersonerna och eleverna i olika indelade grupper och eleverna ställer intressanta frågor och det brukar blir härliga samtal. Förhoppningsvis så tänds en liten lampa hos någon som väljer att utbilda sig till just ditt yrke. Vi bjuder på frukost och lunch!

Kontakta Pathricia Hansson på pathricia.hansson@bastad.com om du är intresserad av att medverka.

21 maj
Dela
Dela
dela

Erbjudanden till dig som är medlem från medlemmar

15% på utbildning

Hovenäs Teknik & Digital Design utbildar varje år många småföretagare inom digital marknadsföring och sociala medier. Ta chansen du också och boosta dig med en utbildning! Få 15% rabatt när du bokar en utbildning. Ange koden DREAM BIG vid bokning.

Läs mer

Kontakt

Gunilla Hovenäs

10% rabatt på vinterförvaring

När du lämnar din båt på vinterförvaring hos oss på Bjäremarin får du som medlem 10% rabatt på vinterförvaringsplatsen. Under vinterförvaringen står vår auktoriserade fullservice verkstad redo att ta hand om alla dina båtbehov under ett och samma tak för ett enkelt och tryggt båtägande. 

Läs mer

Kontakt

Erik Nilsson