Sälj & service för dig inom handeln, restaurang och andra serviceyrken

Tema: Sälj- och Service

För vem: Fokus är på dig inom handeln, restaurang, och andra serviceyrken men alla är välkomna. Ta gärna med dig flera från din personal.

I en värld av informerade och medvetna kunder är det avgörande att leverera exceptionella upplevelser. Ta din kundrelation till nya höjder genom att erbjuda toppklassiga upplevelser.

Tillsammans med Susanne Einhorn har Båstad Turism & Näringsliv tagit fram 4 utbildningsfilmer med fokus sälj & service för dig inom handeln och under handelsträffen är hon på plats för att inspirera;

”Lär dig kroppsspråkets påverkan på både andra och dig själv, och upptäck din HIGH POWER för att minska stressnivån. Det är dags att skapa positiv förändring och bli en förebild för framgång!”

Susanne Einhorn har arbetat i ca 25 år med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer.
Hon har bidragit till konkreta och mätbara framgångar i företag såsom MQ, Twilfit, IKEA, Blomsterlandet, Reebok och Ordning&Reda.

Program

8:30 Frukost
8:45 Föreläsning Susanne Einhorn
9:20 Handelsstatistik, vad är på gång och annan information från Båstad Turism & Näringsliv.

Arrangör:

Anmälan

Sista anmälningsdag fredag 22/2

Anmälan är nu stängd

Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 395 SEK tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD