Handelsträff

Sälj & service för dig inom handeln, restaurang och andra serviceyrken

Tema: Sälj- och Service

För vem: Fokus är på dig inom handeln, restaurang, och andra serviceyrken men alla är välkomna. Ta gärna med dig flera från din personal.

I en värld av informerade och medvetna kunder är det avgörande att leverera exceptionella upplevelser. Ta din kundrelation till nya höjder genom att erbjuda toppklassiga upplevelser.

Tillsammans med Susanne Einhorn har Båstad Turism & Näringsliv tagit fram 4 utbildningsfilmer med fokus sälj & service för dig inom handeln och under handelsträffen är hon på plats för att inspirera;

”Lär dig kroppsspråkets påverkan på både andra och dig själv, och upptäck din HIGH POWER för att minska stressnivån. Det är dags att skapa positiv förändring och bli en förebild för framgång!”

Susanne Einhorn har arbetat i ca 25 år med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer.
Hon har bidragit till konkreta och mätbara framgångar i företag såsom MQ, Twilfit, IKEA, Blomsterlandet, Reebok och Ordning&Reda.

Program

8:30 Frukost
8:45 Föreläsning Susanne Einhorn
9:20 Handelsstatistik, vad är på gång och annan information från Båstad Turism & Näringsliv.

Arrangör:

Anmälan

Sista anmälningsdag fredag 22/2

Anmälan är nu stängd

Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 395 SEK tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy