Det ska vara lätt att vara gäst i Båstad!

Med målet att det ska vara enkelt att besöka Båstad & Bjärehalvön tar nu Båstad Turism & Näringsliv tillsammans med Goto HUB nästa steg i digitaliseringen för att göra hela Båstad & Bjärehalvön bokningsbart. Bokningsverktyget har under flera år funnits i Norge och etableras nu på flera destinationer i Sverige. Det är en stor satsning för Båstad och vi ser fram emot att ta det här steget för en starkare ekonomisk hållbarhet i besöksnäringen.
Vi vill med satsningen:

Plattformens framgång bygger på att det är många som är med så att den ger en bra representation av utbudet i Båstad & på Bjärehalvön. Ju fler upplevelser, aktiviteter och boenden vi kan samla på samma ställe desto bättre för gästen och för oss som destination.

HUR FUNKAR DET?
Plattformen är digital och kommer finnas tillgänglig via bastad.com. Den kommer upplevas som ett bokningssystem för gästen, men kan användas både av företag som redan har bokningssystem genom integrering och av företag som inte har det genom att lägga upp tillgänglighet. Plattformen är som en digital ”spegel” som kan visas både på Båstads hemsida och andras sidor vilket gör att du kan erbjuda gästen att hitta upplevelser även på din webbsida eller via en skärm/Ipad i receptionen.

Det ger även er aktörer i besöksnäringen möjlighet att sälja varandra i ett digitalt ekosystem vilket kommer att stärka vår destination och bidra till ökat samarbete.

För att synas på plattformen behöver du vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv. Avtal skrivs sen direkt med företaget GoToHub som står för administration, system, betallösning m.m. Det ska vara enkelt även för dig som vill vara med och det kostar inget mer än provision på det du säljer. När du är live i systemet blir du marknadsförd på bastad.com och andra som vill vara säljande part.

Plattformen kommer att växa fram under vintern & våren 2023 för att sedan börja marknadsföras innan sommarsäsongen 2023.

VAD KOSTAR DET?
GoToHub fasta provisioner som gäller för varje intressent:
Aktivitet: 20%, Boende/hotell: 15%, Inträde (ex museum): 10%.

AVTAL
HÄR finner du avtalet (hotell /boende) för att boendet ska bli sålt på de olika säljplattformarna.
HÄR finner du avtalet (aktivitet/upplevelse) för att aktiviteten ska bli sålt på de olika säljplattformarna.
HÄR finner du avtalet (inträde/biljett) för att inträdet ska bli sålt på de olika säljplattformarna.
HÄR finner du avtalet (partneravtal) för att du ska kunna sälja andra i Båstad med omnejd.

LÄS MER
Här finns några länkar till destinationer som använder sig av GoTo Hub idag:
https://gotoalta.com/en
https://gotoarendal.com/no
https://www.visitharstad.com

KONTAKT GOTOHUB
Den som vill ha mer information, har frågor eller vill skriva avtal kontaktar GoTo Hub så tar de med glädje ett kort digitalt möte eller skickar ett avtal.

Anders Lindström
Tel. 0735-168730
anders@gotohub.no
BOKA MÖTE DIREKT

KONTAKT BÅSTAD TURISM & NÄRINGSLIV
Vill du veta mer om satsningen från Båstad Turism & Näringslivs håll är du varmt välkomna att kontakta:

Kitt Granvide
Tel: 0721-1770978
kitt.granvide@bastad.com

– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD