Frukostträff med årsmöte & föreläsning

Frukostträff med årsmöte & föreläsning

”Så lyfter vi Båstadandan till en ny nivå”

Annika R Malmberg är talaren och författaren med lång erfarenhet av att coacha grupper och team till framgång och kommer med denna föreläsning visa hur vi tillsammans kan hjälpa och stötta varandra till framgång. 

Det handlar om ett ämne som aldrig varit viktigare än nu – nämligen våra relationer och vår förmåga att samarbeta, även med de som inte riktigt är som jag själv.

Tänk så förlösande att få skratta en stund åt våra olikheter och samtidigt få några riktigt grymma tips som även går att använda både på jobbet och hemma.

Dessutom har Annika lovat att ge oss sina bästa tips för hur man stärker den egna gruppen och får den att hålla under lång tid framöver.  Hur vi kan bli bättre på att skapa möten som passar alla, hur man hittar sin tändvätska och hur man ger varandra något så praktiskt som sin bruksanvisning. Allt för att gruppen, samarbetet och individen ska hålla på sikt.

Få kan som Annika på ett så underhållande och inspirerande sätt beskriva hur man i en grupp kan bli ännu bättre på att samarbeta genom att lära känna varandra, men hon inspirerar inte bara, hon delar även med sig av några av de allra mest kraftfulla verktygen som finns för att på riktigt stärka teamet och gruppen.

Vill du läsa mer om Annika R Malmberg kan du göra det här: www.annikarmalmberg.se

Program:

08.15 Frukostmingel
08.30 Årsmöte för Båstad Turism & Näringsliv
Summering & statistik för 2023, aktivitetsplan för 2024
09.00 Föreläsning med Annika R Malmberg
”Så lyfter vi Båstadandan till ny nivå”
10.00
Fyllda med ny energi & framåtanda tackar vi för idag

Arrangör:

Anmälan

Sista anmälningsdag fredag 15/3

Anmälan är nu stängd

Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 395 SEK tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy