Praohandledarträff

Praoelev idag- medarbetare i framtiden! Vill ni vara med och väcka intresse, nyfikenhet och inspirera elever för arbetslivet?

Båstads kommun bjuder företag i kommunen in till en handledarträff. Ni som handleder praoelever ute på företagen fyller en viktig roll. En förberedd handledare som har tid och intresse för uppdraget är en viktig del i att elevens prao blir rolig, lärorik och säker. Vi vill med denna handledarträff stötta er som tagit emot praoelever och er som är intresserade av att göra detta i framtiden.

Anmälan skickas till nicole.janerheim@bastad.se

21 mars
Dela
Dela
dela

Erbjudanden till dig som är medlem från medlemmar

Validera er affärsidé med en prototyp

Ska du bygga en app, VR-lösning eller webbtjänst? Under loppet av 3 veckor sätter vi ihop en prototyp till dig. På detta sätt kan du snabbt validera din idé och säkerställa att du fokuserar på rätt saker. Det kan handla om att visa upp ett flöde för tänkta investerare för en helt ny produkt, eller revidera befintlig lösning för att besluta om fortsätt utveckling av er app eller webbtjänst. 

Vi leverera en prototyp du kan klicka dig igenom i din telefon eller på din dator. Ett komplett flöde som ger dig realistisk feedback på din idé. 

PixelPappa erbjuder alla medlemmar i Båstad Turism & Näringsliv 15% rabatt på detta arbetet.

Ordinarie pris, 80.000ex moms. 

Som medlem betalar ni endast 68.000 ex moms. 

Läs mer

Kontakt

Björn Rutholm, VD

Swedbank

Med ett betal- och kreditkort Mastercard Guld får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. Dessutom ingår även en mängd förmåner i kortet. Förmåner som man har nytta av både i vardagen och på resan, t ex:

– Bonus på alla köp

– Reserelaterade försäkringar och skydd

– Drivmedelsrabatt

– Upp till 55 dagars räntefri kredit

– Två betalningsfria månader per år

Vi bjuder på årsavgiften första året, värde 495 kr.

Läs mer

Kontakt

Elin Olsson