A Sustainable
Tomorrow HUB Båstad

Hub för Sveriges största digiloga Hållbarhets- och framtidskonferens.

Info

Livesändning av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens 2024 och efterföljande program. Vi tror på gränsöverskridande samarbeten mellan näringsliv, ­akademi, offentlig sektor och civilsamhälle för alla som vill vara med och skapa en hållbar morgondag.

Program meddelas senare

Anmälan

Företag *
Förnamn *
Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer *
Allergi
Villkor *
Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 500 kr tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy

Anmälda

Pathricia
Hansson
Båstad Turism & Näringsliv/Båstads kommun
Frida
Paulsson
Backahill AB
Hanna
Mörk
Bjäre Kraft
Mats
Broomé
Kopernicus AB
Johan
Thell
Bjäre Kraft
Lollo
Stahl-Flemark
Bjäre Kraft
Mercedes
Nadjafi
Future Proofing Company: LEGO, Novo Nordisk, NVIDIA, EU Commission
Kristian
Sandberg
Nolato AB
Christina
Jörhall
Avantina AB
Kitt
Granvide
Båstad Turism & Näringsliv
Victor
Lindqvist Leijon
Bravida Sverige AB
– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

Sportshopen i Båstad
”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD