"the art of business"

båstad

Näringslivsgala

På Ravinen Kulturhus & Norrvikens trädgårdar, orangeriet

16 maj 2024, kl14-22

ANmälan är nu stängd!

Årets gala för näringslivet med prisutdelningar, inspiration & fest

Konferencierer

Robert Benckert & Aliya Sabir

Inspiratör

Shahrzad Kiavash

Omvärldsbevakning

andreas wallström

Underhållning

Urika Skoglund

Information

Klädsel: ”Dressad”.
Viktigaste är att du känner dig fin och bekväm såväl eftermiddag som kväll. Kommer finnas tid till snabb uppfräschning inför middagen för den som vill.

Kostnad

I priset ingår hela programmet samt fika på RAVINEN, champagne, middag och vinpaket på Orangeriet, Norrvikens trädgårdar.

Priser som delas ut

Konferencierer

robert benckert & Aliya Sabir

Tillsammans utgör vår lokal radiostjärna Robert Benckert, med den sköna rösten och sin förmåga att engagera, och sprudlande Aliya Sabir, ung entreprenör, som vunnit  utmärkelser såsom Kompassrosstipendiat 2017, Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap och Young Women in Public Affairs Award 2017, det ultimata teamet av konferencierer för Båstad Näringslivsgala. 

Med sin  gemensamma erfarenhet, karisma och professionella inställning kommer de att guida oss genom en dag fylld med glädje, inspiration och hyllningar till näringslivet i Båstad.

Inspiratör

Shahrzad
Kiavash

Blodförgiftningen som Shahrzad Kiavash drabbades av i mars 2012 var nära att ta hennes liv. Det slutade med att den tog hennes underben. Med en enorm vilja och drivkraft kämpade hon sig ur den mörka tillvaro som sjukdomen försatt henne i och bestämde sig för att fortsätta med en av hennes livs kärlekar – träningen. I augusti 2015 genomförde hon sitt första triathlon med proteser. Nu får vi lyssna på berättelsen och hennes häpnandsväckande comeback.

Omvärldsspaning

presenteras av swedbank

Andreas
Wallström

Andreas Wallström är ny prognoschef och biträdande chef på Swedbank makroanalys. Han har drygt 15 års erfarenhet av makroekonomisk analys, bl.a. från Finansdepartementet och EU-kommissionen.

Andreas kommer att prata om tillståndet i global och svensk ekonomi. 

Underhållning

ULrika
Skoglund

En röst som saknar konkurrens på denna sidan av Europa i höjd, feeling och omfång. Ulrika kommer se till så att ingen kan sitta still.  

Anmälan Båstad Näringslivsgala 2024
är stängd!

Har du frågor gällande anmälan kontakta pathricia.hansson@bastad.com

Företag/Organisation
. *
Medlem i Båstad Turism & Näringsliv
. *
Fakturering
Faktureringsuppgifter *
Jag anmäler totalt antal personer (inklusive mig själv)
Hur många kommer delta? *
Deltagare 1 (Kontaktperson)
Namn *
E-postadress *
Allergi/ Övrigt
Deltagare 2
Namn
E-postadress
Allergi/ Övrigt
Deltagare 3
Namn
E-postadress
Allergi/ Övrigt
Deltagare 4
Namn
E-postadress
Allergi/ Övrigt
Deltagare 5
Namn
E-postadress
Allergi
Deltagare 6
Namn
E-postadress
Allergi
Deltagare 7
Namn
E-postadress
Allergi
Deltagare 8
Namn
E-postadress
Allergi
Deltagare 9
Namn
E-postadress
Allergi
Deltagare 10
Namn
E-postadress
Allergi
Villkor

Hjälp oss att dela sidan i ditt nätverk, desto fler desto roligare!

Partners Båstad Näringslivsgala 2024

Huvudpartner

Partners

– ”Jag kommer själv från Bjäre och för mig är det viktigt att stötta det lokala och småskaliga. Även om jag arbetar 100% digitalt hoppas jag genom ett medlemskap på att kunna nätverka med andra småföretagare på och kring Bjäre. ”

Jonna Lindberg

”Båstad Turism & Näringsliv utgör en betydande kraft för förbättrat företagsklimat i kommunen och regionen.”

Alexander Jansson

VD
”Att vara medlem är en självklarhet – genom Båstad Turism & Näringsliv är vi en del av ett stort nätverk som ger energi och stöd”

Gitte Lindström Harmark

”Vet inte hur många år som ”Sportshopen i Båstad” har varit medlemmar. Jag vet bara att vi kommer att vara det i flera, flera, år till…”

Johan Olmarker

”Att vara medlem i BT&N är för oss en självklarhet som alla näringsidkare i kommunen bör vara då det är en del av arbetet som bidrar till att bygden fungerar som den ska.”
”Vi anser att Båstad Turism & Näringsliv är en bra samarbetspartner som är engagerad, lösningsorienterad och jobbar proaktivt med näringslivsfrågor som har berört Väderötrafiken.”

Nils Möller

VD
”Att vara medlem i Båstad Turism & Näringsliv ger oss en möjlighet att kunna vara med och påverka hur vi tillsammans skall göra Bjärehalvön till en attraktiv destination.”

Tomas Pettersson

VD
”Med de aktiviteter och kampanjer som Båstad T&N skapar för att attrahera Bjäre som besöksmål känns det självklart för oss att vara med. Tillsammans blir vi ett attraktivt besöksmål och vilket BTN är duktiga på att knyta samman och förmedla”

Camilla Berthilsson

VD