Agilpodden kommer till Båstad

Agilpodden kommer till Båstad

En föreläsning & workshop om hur man skapar en organisation som främjar innovation.

Erik Hultgren,  Senior Engineering Manager på Spotify och Dick Lyhammar, IT Director på Scania driver tillsammans Agilpodden där de delar med sig av hur man skapar en agil kultur och arbetssätt.

Nu kommer de till Båstads näringsliv för att inspirera till hur man skapar en organisation som främjar innovation och bygger en kultur som kännetecknas av psychological safety. Vi kommer få höra vilket ledarskap som stödjer ett sådant organisationsbygge och hur man absolut inte ska göra. 

Både Erik & Dick älskar nytänkande och att dela med sig av det! Föreläsningen vänder sig främst till dig som har en ledande befattning och kan påverka företagets kultur & organisation.

Tema: Innovation

För vem: Ledare

Arrangör:

Anmälan

Sista anmälningsdag fredag 28/2

Anmälan är nu stängd

Genom att villkoren godkänns medger du att Båstad Turism & Näringsliv får lov att lagra och hantera uppgifterna enligt GDPR. Du godkänner att vi tar bilder under tiden evenemanget pågår för framtida marknadsföring. Evenemanget är kostnadsfritt. En NO- showavgift à 395 SEK tas ut om du inte dyker upp och ej hör av dig. Läs mer om vår Intregritets policy